|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Food safety in China : science, technology, management and regulation / edited by Joseph J. Jen, California Polytechnic State University, CA, USA, Junshi Chen, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Bejing, China.
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
363.19260951
|
Bộ sưu tập:
Xã hội, kinh tế, luật
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genetic modification and food quality : a down to earth analysis / Robert Blair, Faculity of Land & Food Systems, University of British Columbia, MacMilian Building, 2357 Main Mall, Vancouver, Canda V6TIZ4, Joe M. Regenstein, Department of Food Science, College of Agriculture and Life Science, Cornell University, Stocking Hall, Ithaca, NY 14853-7201 USA..
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
664
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|